Tonny Sikkes

Tonny Sikkes

Praktische informatie

Met welke mensen werk ik?
Praktische informatieIk werk met mensen die last hebben van stress, die zich angstig, depressief of geïsoleerd voelen.
Met mensen die moeite hebben om grenzen te stellen, die lijden aan faalangst of gevoelens van minderwaardigheid. Met mensen die graag beter in contact willen komen met hun gevoel, hun kwaliteiten, behoeftes en verlangens.
Daarnaast werk ik met mensen met lichamelijke klachten zoals astma, bronchitis, hooikoorts, allergieën, slaapproblemen, chronische vermoeidheid, paniekaanvallen en mensen die zich gejaagd en onrustig voelen.

Met welke mensen werk ik niet?
Ik werk niet met mensen met zware psychiatrische stoornissen en mensen met lichamelijke klachten die niet gediagnosticeerd zijn. Hiervoor is mijn werkwijze minder geschikt.

Tarief en vergoeding
Mijn tarief is €65,- per consult van 60 minuten. Indien, in overleg, de consulten langer duren wordt het tarief evenredig verhoogd.

In mijn praktijk integreer ik verschillende behandelwijzen uit zowel de oosterse als de westerse cultuur. Tegelijkertijd maak ik echter gebruik van moderne technieken en sta ik  voortdurend open voor nieuwe ontwikkelingen. Ik ben aangesloten bij de RBCZ en bij beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde). De volgende zorgverzekeraars hebben toegezegd VIV-leden in 2018 te vergoeden:

-VGZ, Plus Zorgverzekering van VGZ, Bewuzt, IZZ, IZA, Unive Zorg, ZEKUR, IZA Cura, UMC, Cares Gouda en De Goudse.
-Menzis, CZ groep (CZ, CZ Direct, Delta Lloyd, Ohra)
-Achmea groep (Zilveren Kruis, Avero, FBTO, OZF en Agis)
-ONVZ, waaronder ook VvAA en PNOzorg
-De Friesland

Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan de afgesloten aanvullende polis. Ongeacht bovenstaande lijst kunt u zelf bij uw zorgverzekeraar informeren of uw behandeling vergoed wordt, daar de ervaring leert dat ook verzekeraars die niet op de lijst vermeld staan, veelal de behandeling vergoeden.

Uitzondering:
DSW, De Amersfoortse en Ditzo vergoeden VIV-leden niet.

Een afspraak afzeggen
Een afspraak kan tot 48 uur van te voren afgezegd of verandert worden. Zo niet, dan wordt het consult in rekening gebracht. De reden van afzegging is  hierop niet van invloed.

Bereikbaarheid
Voor informatie, vragen, het maken, wijzigen of afzeggen van afspraken kun je mij het beste even bellen. Ik ben meestal bereikbaar van maandag t/m woensdag tussen 9.00 en 13.00 uur op nummer 024-3788738. Daarnaast kun je het ook proberen op werkdagen op 06-17169216. Als ik de telefoon niet kan opnemen  kun je een bericht inspreken op het antwoordapparaat dan bel ik je indien nodig terug.

Aangesloten bij:
VIV
RBCZ
Vereniging Buteyko Therapeuten Nederland
Buteykotherapeuten Nederland
HeartMath Benelux
Energy Control
Kamer van Koophandel: 5480468

                

        


Vanaf 25 mei 2018 is de "Algemene Verordening Gegevensbescherming" (AVG)  van toepassing. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel je persoonsgegevens nog beter te beschermen. In de Privacy verklaring die je “hier” kunt lezen staat welke persoonsgegevens waar worden gebruikt, voor welke doeleinden en hoelang ze worden bewaard.

Ik werk op basis van een verklaring van "informed consent". Dat betekent dat we na het intakegesprek samen een formulier ondertekenen waarin we beiden verklaren kennis te hebben van de wederzijdse rechten en plichten betreffende de coaching/therapie. Deze procedure vloeit voort uit recente nieuwe wetgeving.


“Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld.

Dit is het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben.”
Je kunt dan deze download erbij vermelden: Reglement Geschillencommissie.

‘Heeft u een klacht en komen wij er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot mijn beroepsorganisatie Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, www.vivnederland.nl.